Behandelingen 

sportmassage

Sportmassage

Lees meer
ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Lees meer
bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Lees meer
hotstonemassage

Hotstone massage

Lees meer
taping

Tapen en bandageren

Lees meer
zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Lees meer

“De massagebehandeling ervaar ik elke keer als heerlijk ontspannend en rustgevend. Antoinette is gastvrij en neemt ruim de tijd voor je. Verder vind ik het heel prettig als er van beide zijden niet gepraat wordt zodat de behandeling een optimaal effect heeft en je volledig genieten kan. De kwaliteit van de massage is prima, soms wat krachtiger als dat nodig is en soms kalm en rustig als dat moet; het bezorgt me in ieder geval een fijne nachtrust. Indien de behandeling een keer niet goed aanslaat, zegt dat meer over mij als klant dan over de behandeling. Overigens is de locatie is goed bereikbaar en de praktijkruimte is mooi en functioneel ingericht. ”

Marian, Hengelo 15 september 2019

“Bij Antoinette heb ik een zwangerschapsmassage mogen ervaren, in 1 woord: heerlijk!! Ik heb de massage ‘s ochtends gehad, waarna ik daarna een heerlijk middagdutje heb gedaan, zo ontspannen was ik. De ontvangst is zeer gastvrij en Antoinette stelt je direct op je gemak. Ze vraagt wat je prettig vindt, zoals bijvoorbeeld wel of niet je buik masseren, waardoor het denk ik voor iedereen prettig is. Voor alle zwangere dames: een aanrader om jezelf te verwennen tijdens je zwangerschap!”

Linda, Delden 14 april 2019

Bij Antoinette kun je terecht voor diverse massages. Ik had een afspraak voor een zwangerschapsmassage, maar vanwege de vroege geboorte van mijn dochtertje heb ik enige tijd daarna een schouder/rug massage gehad. Deze was heerlijk ontspannend! Ik voelde mij welkom en Antoinette had alle tijd voor mij. De praktijkruimte ziet er mooi en netjes uit. Een heerlijke nachtrust tot gevolg.

Dorien, Delden 24 juli 2015

De zwangerschapsmassage vond ik heel erg fijn. Prima qua tijd en Antoinette legt goed uit hoe de behandeling opgebouwd wordt. De praktijkruimte ademt een rustige sfeer uit waarbij je je gelijk relaxed voelt. Tijdens de massage wordt er bijna niet gesproken; tenzij ik iets niet prettig vond, dan kon ik dat natuurlijk gelijk aangeven. Ik merkte ook meteen dat ik heerlijk kon slapen. Een aanrader voor iedere aanstaande moeder!

Inge, Denekamp 10 maart 2015

Bij Antoinette heb ik een heerlijke, ontspannende en rustgevende zwangerschapsmassage gehad. Ze neemt alle tijd voor je en is heel professioneel in haar benadering. Ik heb elders, bij een groot bekend wellnesscentrum, ook een zwangerschapsmassage gehad,maar de massage bij AV massage & sport was kwalitatief veel beter. Onder het genot van een lekkere kop thee legde ze de behandeling eerst uit en besprak vooraf wat je graag wenst. De afwisseling wel/niet praten was goed. Ik hou ervan dat ik mijn ogen dicht kan doen tijdens de behandeling om lekker weg te kunnen dromen. De massage leverde een waarschijnlijk een dusdanige ontspanning op, dat mijn zoontje het nog wel ff goed vond in mijn buik en 9 dagen na de uitgerekende datum geboren werd (haha)

Annemarie, Delden 2 juni 2015